Jäseneksi

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

Henkilöjäsenyys

- Haluatko jäsenmaksullasi tukea paikallista meripelastustoimintaa?

- Liittymällä meripelastusseuraan ja samalla paikallisyhdistykseen saat neljä kertaa vuodessa kotiisi Meripelastaja –lehden ja olet oikeutettu kaikkeen meripelastusseuran koulutukseen, osallistuitpa alustoimintaan tai et.

- Joensuussa järjestetään runsaasti koulutustusta vuosittain, etenkin talvi aikaan pidetään koulutuksia joista tavalliselle huviveneillijällekkin on runsaasti hyötyä.

- Maksamalla jäsenmaksun tuet paikallista meripelastustoimintaa, se ei sido sinua mihinkään.

- Henkilöjäsenmaksu on 35 €.
Valitse

Yhteisöjäsenyys

- Yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys tai yhdistys ja tukea toimintaa vuotuisella jäsenmaksullaan.

- Liittymällä Joensuun Järvipelastajien jäseneksi tuet vuotuisella jäsenmaksulla vapaaehtoista meripelastustoimintaa Pohjois-Karjalassa.

- Jäsenyys voidaan lopettaa vapaamuotoisella ilmoituksella yhdistykselle tai se voidaan katsoa päättyneeksi, jos jäsen jättää jäsenmaksun maksamatta

Jäsenedut, Täkkäri-jäsenyys 125€/vuosi

- Jäsen voi käyttää markkinoinnissaan tekstiä "Tuemme vapaaehtoista meripelastustyötä"

- Jäsen saa Vapaaehtoinen Meripelastaja –lehden viisi kertaa vuodessa haluamaansa osoitteeseen

- Jäsen saa vuosittain vaihtuvan yhteisöjäsentaulun kehystettynä.

Jäsenedut, Kippari-jäsenyys 1000€/vuosi

- Yrityksen logo etusivun vasempaan banneriin sekä yhdistyksen julkaisuihin (videot, jäsenjulkaisut)

- Facebook juttu liittymisen yhteydessä (jutun sisältö sovitaan yhdessä)

- Turvallisuuspäivän maks10 henk liittymisen yhteydessä (mainio esim. yrityksen tykypäiväksi)

- Jäsen voi käyttää markkinoinnissaan tekstiä "Tuemme vapaaehtoista meripelastustyötä"

- Jäsen saa Vapaaehtoinen Meripelastaja –lehden viisi kertaa vuodessa haluamaansa osoitteeseen

- Jäsen saa vuosittain vaihtuvan yhteisöjäsentaulun kehystettynä.

Valitse

Mukaan vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan

- Vapaaehtoisena meripelastajana toimiminen on haastava, mutta mielenkiintoinen ja palkitseva harrastus. Mitään erityisosaamista ei vaadita - auttamishalu ja motivaatio riittävät.
 
- Meripelastus on sekä fyysisesti että psyykkisesti vaativa harrastus, joka edellyttää voimakasta sitoutumista. Ehkä tästä syystä vapaaehtoinen meripelastus on monella aktiivijäsenellemme elämän paras harrastus.

- Harrastuksen aloittaminen ei vaadi mitään erityisosaamista - auttamishalu ja motivaatio ovat riittävä perusta vapaaehtoismiehistöön pääsemiseksi. Hälytysmiehistössä toimiminen edellyttää 18 vuoden ikää, mutta mukaan miehistöön voi liittyä täytettyään 16 vuotta.

- Uskomme, että hyvällä koulutuksella, sekä asianmukaisella, turvallisella kalustolla ja varusteilla vapaaehtoisemme jaksavat tärkeässä työssään. Toivomme että saamme riveihimme uusia meripelastusaatteeseen sitoutuvia ihmisiä.

- Mukaan miehistöön pääset hakemalla tulokaskurssille. Joenuussa järjestetään tulokaskurssi kerran vuodessa. Seuraa ilmoittelua näillä sivuilla. Voit myös hakea mukaan jo nyt, otamme sinuun yhteyttä kun seuraava tulokaskurssi järjestetään.
 
- Lisätietoja miehistöön liittymisestä antaa yhdityksen tulokasvastaava.
Hakulomake

Trossi-turva

- Ihmishengen pelastaminen vesillä on avunsaajalle aina maksutonta. Sen sijaan omaisuuden pelastamisesta aiheutuu kustannuksia, jotka useimmiten koituvat veneilijän itsensä kannettaviksi. Trossi on Meripelastusseuran veneilijälle kehittämä jäsenpalvelu tällaisia tilanteita varten. Venevakuutus ei yleensä korvaa teknisestä viasta aiheutunutta matkakeskeytystä. Hinauksesta syntyvät kustannukset asiakkaalle on yleensä 140-500€ hinattavasta matkasta riippuen.

- Trossi-jäsenenä veneesi saa jäsenyhdistyksiltämme maksutta apua venematkasi keskeytyessä. Keskeytyksen syy pyritään korjaamaan paikan päällä tai veneesi hinataan satamaan ja sinulle etsitään rannassa korjaaja. Jos tarve vaatii, autamme sinua järjestämään veneellesi väliaikaisen säilytyspaikan. Sekä avustamme veneen nostossa mikäli välitön huolto sitä vaatii.

- Saat Trossi-avun myös Ahvenanmaan, Ruotsin, Norjan ja Tanskan vastaavista järjestelmistä.

- Lisäksi saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Vapaaehtoinen meripelastaja, joka avaa näkymän vapaaehtoisen meripelastuksen toimintakentälle.

- Samalla olet mukana tukemassa vapaaehtoisten ylläpitämää veneilijöiden turvaverkostoa.

- Trossi-maksu sisältää paikallisyhdistyksen henkilöjäsenyyden

- Trossi on alus- ja jäsenkohtainen, jolloin jäsen saa yhdellä Trossi-maksulla yhden aluksen Trossi-palvelun.

- Trossi-palveluun hyväksytään ei-kaupalliseen käyttöön tarkoitettu EU:n huvialusdirektiivin määritelmän mukainen huvialus.

Lisätietoja Meripelastusseuran nettisivuilta.

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group